FÖRETAGSINFORMATION                                            

Leverans/Besöksadress (Öppet efter tidsbokning)Bernandos

Bernandos Magic
Betesvägen 11
294 77 Sölvesborg

Organisationsnummer: 969711-7571

www.bernandosmagic.se
info@bernandosmagic.se

SMDA
Bernandos Magic är medlem i SMDA (Scandinavian Magic Dealers Association) och följer deras riktlinjer.

Kunduppgifter
Bernandos Magic lämnar inte ut några kunduppgifter till tredje part.

Priser & Frakt
Alla priser skall och är gällande moms.Momsen är 6% på böcker och 25% på övriga produkter. Till varje beställning tillkommer en fraktavgift vilken räknas ut automatiskt i kassan på webshoppen och baseras på varornas vikt. Vi har tre fraktavgifter inom Sverige och beroende på vikt så är det 39 kr, 49 kr och 69 kr. Övriga Norden betalar 89-189 kr i frakt beroende på vikt. 

Betalning
Postförskott:
Varorna betals när du hämtar ut dem från posten. Postens avgift på 50 kr tillkommer. För ej utlöst paket debiteras du 150 kr för frakt och våra hanteringskostnader.
Faktura: Faktura 15 dagar (du betalar inom 15 dagar), kan endast väljas av företagskunder över 18 år. Vid försenad betalning debiteras dröjesmålsränta från förfallodagen. Vid påminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Vid alla beställningar mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 40 kr. Vi gör även en kredit upplysning på perosner/företag som handlar mot och på faktura.
Kortbetalning: Via Payson
Swish: 0733-525003

Leverans
Vi skickar ditt paket inom 1-2 dagar efter din beställning eller första vardag vid beställning under helger. Under juni-aug skickar vi ut paket 1-2 gånger i veckan.
Levernas sker genom posten med brev (under 2 kg) och för större försändelser med postpaket. Postpaket aviseras och brev skickas normalt till din brevlåda (skrymmande brev hamnar på ditt serviceställe och aviseras).


Ångerätt/Öppet köp
Enl distansavtalslagen (köp via postorder, internet) har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det man tagit imot varan. Frakten i båda riktningarna bekostas av köparen. På varor med intellektuellt innehåll (dvd, cd-rom, böcker, instruktioner med trolleriteknisk kunskap) är detta en stor del av varans pris och då gäller returrätten endast om varan returneras i oskadat skick och i obruten orginalförpackning. Var därför noga med vad du beställer och kontakta gärna oss om du har frågor innan beställning. Återsändes paketet mot postförskott eller efterkrav utlöses den ej av oss.
Du skall alltid kontakta oss via mail eller telefon för att få ett returnummer av oss inann du returnerar några varor. Det är viktigt att du bifogar en kopia på din faktura eller kvitto från leveransen tillsammans med ett brev där ditt namn, adress och returnummer står så att vi vet vilket ärende det gäller.
Returadress är: Bernandos Magic, Betesvägen 11, 294 77 Sölvesborg

Reklamationer
Vi kontrollerar alla varor innan de skickas ut men du har rätt att återsända en vara om vi levererat fel eller om det är något fysiskt fel på varan när den anländer till dig. Detta skall göra snarats möjligt, och senast 10 dagar efter mottagandet. Ersättningsleverans sker helt utan kostnad för köparen. Du skall alltid kontakta oss via mail eller telefon för att få ett returnummer av oss innan du returnerar några varor.