V.28-29 (2012-07-15)

Under vecka 28 och 29 så kommer vi inte lägga upp några nyheter eller erbjudande då det är lite semester tider.Men det går hur bra som helst att beställa under dessa två veckor.

Erbjudande (2012-06-01)

 Hej!

Vi kommer nu att dra igång ett spännande erbjudande som är tänkt att vara återkommande varje vecka(fredagar kl 22:00)   med start ikväll den 1/6 2012.

Då vi vill fira att vi dragit igång vår nya webb butik som vi är väldigt nöjda med så vill vi erbjuda och göra något speciellt för våra kunder.Och då vi behöver tömma lite i lagret och ge plats till nya spännande artiklar så kommer följande ske.

Vi kommer att välja ut vissa produkter som vi rear ut mellan 25-50% rabatt på, dessa priser gäller så långt lagret räcker eller till veckan efter då de går tillbaka till sitt ordinare pris och nya produkter läggs upp.

Vi kommer att skicka ut vilka artiklarna är i våra nyhetsbrev eller finner ni dem ute i höger menyn under erbjudande på vår hemsida www.bernandosmagic.se 

Demo videos (2012-03-20)

De demonstrationsfilmer ni finner på vår hemsida är endast en tillfällig lösning.Vår förhoppning är att lägga upp egna filmer efter hand som vi hinner med.Dessa filmer kommer att spelas in med mycket humor och bli mer som små sketcher.Vill ni veta vilka filmer som är de senaste så anmäl er till vårt nyhetsbrev(i höger menyn)så mailar vi både ut de senaste effekterna och filmerna som läggs upp på shoppen.